Rolien Dijksterhuis

Ik ben een enthousiaste trainer/coach en docent uit Veenendaal. Ik ben getrouwd en heb een zoon op de basisschool. Ik heb hart voor jongeren en hart voor God. In YEP! komen deze twee passies bij elkaar!
Sinds 2008 ben ik eigenaar van Bureau Lumen CT. Binnen dit bedrijf verzorg ik trainingen en coachingstrajecten voor mensen in het onderwijs: jongeren, docenten en ouders. Door YEP! heb ik dit uit kunnen breiden met het trainen en coachen van jongeren in de kerk en volwassenen die jongeren begeleiden in hun groei naar volwassenheid.
Ooit ben ik begonnen als docent scheikunde en mentor. Via diverse trainingen en opleidingen heb ik me ontwikkeld als trainer/coach, met als missie jongeren verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun relatie met Jezus.

Belangrijk in de YEP! toerusting vind ik de driehoek God-wij-jongeren. Als identificatiefiguren voor onze jongeren is het belangrijk te investeren in de relatie tussen God en ons, pas als we deze zichtbaar weten te maken, kunnen we dit ook doorgeven aan onze jongeren.
Als ik een jeugdteam mag motiveren, inspireren en gereedschap mag aanreiken voor het verbinden met jongeren, voel ik me een gezegend mens.

Als ik mezelf zou omschrijven, denk ik dat een belangrijke eigenschap van mij mijn empathisch vermogen is. Ook houd ik van een creatieve aanpak, waardoor ik in staat ben op verschillende manieren en niveaus met mensen in gesprek te komen en mijn trainingen nooit hetzelfde zijn.
Mijn opleiding zorgt er voor dat ik op eclectische wijze, maar ook op een manier die bij mij past als persoon, de toerustings- en coachingstrajecten vorm geef. Mijn kracht bij het leiden van toerustingsavonden ligt in het zoeken van de verbinding tussen God en mensen en mensen onderling. Door mijn leservaring en positieve houding leg ik makkelijk contacten en is er snel een vertrouwensband gevormd.

In het kort
Naam: Rolien Dijksterhuis – de Vries
Woonplaats: Veenendaal
Beroep: trainer/coach en docent VO
Website: www.lumencoaching.nl

Vragen? Vul contactformulier in.

Terug naar Wat is YEP!


Meer weten over het werk van BGO?

Klik op de onderstaande links

BGO Jeugdwerk

Lees meer

Jeugdleidersconferentie 2019

Lees meer

Wat is YEP!

Lees meer