Track 7 (uitgave gestopt)

MET INGANG VAN SEIZOEN 2018/2019 ZAL Track7 NIET MEER WORDEN UITGEGEVEN.

De reden hiervoor is dat het door teruglopende aantal afnemers en de stijgende kosten niet meer verantwoord is om de uitgave te continueren.

Het is ons helaas niet mogelijk gebleken om de oude uitgaven te actualiseren, zodat deze ook niet digitaal beschikbaar kunnen komen.

Wij willen u graag wijzen op de mogelijkheden van Follow-up (www.follow-up.nu) en de uitgaven van de HGJB, de Hervormd Gereformeerde Jeugdbond (www.hgjb.nl) of de methode Winsum (www.jongwinsum.nl

Voor adviezen of vragen, kunt u altijd bij ons terecht. Vul het webformulier in op de pagina contact  en wij nemen contact met u op.

**************

Track7 beleefde in seizoen 2017/2018 zijn 72e jaargang en heeft verschillende designs en namen gehad. Mogelijk ken je de naam Rechte Sporen nog wel, dat was een van de voorlopers. Sinds 2004 bestond Track7 in de huidige opzet. 

Bericht uit de hemel

Een spoor is een pad, een track en 7 Is het getal van de volheid. Track7 is een spoor van en een pad naar de volheid van God. Zo zijn we op de naam Track7 gekomen.

Berichten uit de hemel zijn berichten om "vol" van te worden, "vol" van te schieten, op de heel je levenspad. Paden vol Wegwijzers, Sporen Naar het "Goede" Leven. In de uitgaven van Follow-Up en de HGBJ zijn deze paden en wegwijzers in ruime mate aanwezig.

 


Meer weten over het werk van BGO?

Klik op de onderstaande links

BGO Jeugdwerk

Lees meer

Jeugdleidersconferentie 2019

Lees meer

Wat is YEP!

Lees meer