Jeugdleidersconferentie 2019

WE HEBBEN JE HART NODIG!

Jongeren hebben jeugdleiders nodig die zich geïnspireerd en gevuld weten van Gods liefde en nabijheid. Hem willen zoeken en zich door Zijn Geest laten vinden en vullen.
Een jeugdleider die van hieruit echt tijd en energie wil steken in jongeren. Niet een plichtmatig uurtje de groep draaien omdat je gevraagd bent en ze niemand anders konden vinden. Maar omdat je Gods liefde en nabijheid wilt uitstralen naar de jongeren. Met hen wilt optrekken, oprecht in hen geïnteresseerd zijn, tot zelfs nadat de jeugdperiode is afgesloten.

Omdat je HART naar hen uitgaat hebben de jongeren je hard nodig.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 spreken ds. Wim de Groot en Martijn Dekker over het thema We hebben je HART nodig!

Meer weten?  www.jeugdleidersconferentie.nl

Wij laten ons samen op deze conferentie stil zetten om God te ontmoeten en Hem om hulp te vragen. Want als wij ons HART niet laten vullen met en door Gods Geest, kunnen wij niet voldoende laten zien wat Jezus voor ons en de jongeren gedaan heeft.
“God, geef ons en de jongeren een HART dat naar U verlangt en help ons jongeren dicht bij U te brengen…”

Door gebed, sprekers, ontmoeting, workshops, Bijbellezing, liederen en muziek laten we ons raken door zijn Geest. We delen verhalen en ervaringen. En we laten ons opbouwen zodat wij Gods vasthoudende liefde mogen doorgeven en voorleven.
Samen in de naam van Jezus!

 

                                                 

                     meer weten?  www.jeugdleidersconferentie.nl

 

 

 


Meer weten over het werk van BGO?

Klik op de onderstaande links

BGO Jeugdwerk

Lees meer

Jeugdleidersconferentie 2019

Lees meer

Wat is YEP!

Lees meer